Opplev Sognefjorden

Opplev Sognefjorden - Ingrid Loftesnes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingrid Loftesnes
DIMENSJON
5,66 MB
FILNAVN
Opplev Sognefjorden.pdf
ISBN
3374629634022

BESKRIVELSE

Boka tek oss med på ei rik reise langs Sognefjorden - frå kysten i vest til Jotunheimen i aust. Den allsidige reiseguiden er både ei praktisk handbok og ei fyldig illustrert praktbok. Gjennom bilete, kart og fakta får vi inspirasjon og informasjon om kva dei ulike kommunane langs Sognefjorden har å by på - frå historiske attraksjonar til fotturar, aktivitetar og moderne friluftsliv. Boka dekker kommunane Solund, Hyllestad, Gulen, Høyanger, Balestrand, Vik, Aurland, Lærdal, Årdal, Leikanger, Sogndal og Luster. Kvar kommune er presentert med oversiktlege kart der attraksjonane og aktivitetane er teikna inn. Saman med fyldig faktainformasjon blir det lett for både tilreisande og fastbuande å finne fram. Gjennom boka blir vi kjende med eit breitt utval av kultur- og naturopplevingar som fjord-, bre og fjellaktivitetar, nasjonale turistvegar, stav- og steinkyrkjer, m.m.

Hardangerfjorden er berømt for fruktblomstringen, og Lysefjorden snor seg forbi den 600 meter høye Preikestolen. Når du utforsker Fjord Norge, er det "vannets historie" som utfolder seg. Med 2400 innbyggere finner du vakre Vik på sørsiden av Sognefjorden.

Det sies at området rundt Sognefjorden er blant verdens vakreste destinasjoner. Opplev den vakre Sognefjorden på Sognefjorden i et nøtteskall turen fra ... Aktivitetar Opplev Balestrand og Sognefjorden.

RELATERTE BØKER