Snotigerens klor Tigrinnen

Snotigerens klor Tigrinnen - Anne Olga Vea | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Olga Vea
DIMENSJON
9,59 MB
FILNAVN
Snotigerens klor Tigrinnen.pdf
ISBN
8633543493213

BESKRIVELSE

Dette er bok nr 1 i serien Snotigerens klor.Ungjenta Akisha vokser opp i en avsides liten bygd ute ved kysten sammen med sin stefar som aldri har ropet noe om hvem hennes egentlige foreldre er. Det eneste hun vet er at de var krigere og at de var en del av en kamp mot en ond sekt som tok flere ar. En spadom fra en gammel klok kone forteller henne at hennes skjebne er a bli en kriger enten for lyset eller for morket og at valget vil sta og falle pa hennes mot, styrke og evne til a mote det vonde med det gode. Ting skjer som forer til at hun ender som gladiatorlaerling i et sirkus i den byen som av alle regnes som det verste rottereiret i den kjente verden. Her vil hun laere alt hun trenger men den kunnskapen kommer ikke gratis. Hun vil mote sitt livs kjaerlighet men ogsa matte tale sorg, tap og motstand fra en ondskap som sakte samler seg, fast bestemt pa a vinne tilbake det som en gang var tapt. Dette er klassisk fantasy best egnet for moden ungdom og voksne.

Det er to stabile isotoper av klor: 35Cl ( 75,77 prosent) og 37Cl (24,23 prosent). Dette er del 2 av bok 5 i serien. Akisha og de andre har skjont at monsteret med steinsirkler som ligger spredd over landet er tett bundet opp til vampyrlorden Ancyleons makt.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Klor er et grunnstoff med symbol Cl. Klor er en grønngul, giftig gass som består av Cl2-molekyler.

RELATERTE BØKER