Statistikk i praksis

Statistikk i praksis - Silje Bringsrud Fekjær | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Silje Bringsrud Fekjær
DIMENSJON
11,36 MB
FILNAVN
Statistikk i praksis.pdf
ISBN
5487591696531

BESKRIVELSE

Dette er en bok om statistikk for dem som ikke trenger å lære å lage statistikk, men som behøver å forstå og vurdere statistikk. Boka handler om hvordan vi kan bruke kvantitativ metode og tall for å skaffe oss god informasjon, og hvordan statistikk kan brukes og misbrukes. Boka inneholder ingen matematiske formler, men mange beskrivelser av fallgruver vi bør unngå når vi tolker statistikken, løsninger for å kvalitetssikre og forslag til hvordan vi kan vurdere statistikkens kvalitet. Skal man forstå dagens samfunn og utfordringer, kommer man ikke utenom å tallfeste det. Å lære seg å forstå statistikk og å lese tabeller og figurer er en styrke i de fleste studier og jobber. Denne boka er lettlest og egner seg både for studenter og yrkesutøvere.

Silje Bringsrud Fekjær. Dette er en bok om statistikk for dem som ikke trenger å lære å lage statistikk, men som behøver å forstå og vurdere statistikk.

Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper.

RELATERTE BØKER