Alkymisten

Alkymisten - Paulo Coelho | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paulo Coelho
DIMENSJON
7,2 MB
FILNAVN
Alkymisten.pdf
ISBN
3398159003148

BESKRIVELSE

Med 37 millioner solgte eksemplarer på verdensbasis har Alkymisten vært en av de mest elskede og inspirerende bøkene de siste 20 årene. Og fortsatt oppdager stadig nye generasjoner denne banebrytende moderne klassikeren. Boken forteller om den andalusiske gjetergutten Santiago og hans drøm om å finne en av verdens rikeste skatter. Fra Spania reiser han til Tanger og gjennom Egypts ørken til et skjebnesvangert møte med alkymisten. Om å lytte til sitt hjerte, forstå tegnene livet gir, og følge sine drømmer. For når du virkelig ønsker deg noe, vil hele universet arbeide for at du skal oppnå det.

"Lytt til Alkymisten er en filosofisk bok som tar fatt på noen svært debatterte problemstillinger, som f.eks. eksistensialisme, skjebnen og overtro.

Her får du hjelpen du trenger og med vår smarte kryssordhjelper går søket lekende lett. «Alkymisten» blir film. Den amerikanske filmstjernen Laurence Fishburne skal regissere og selv spille hovedrollen i filmatiseringen av «Alkymisten». Hverdags­alkymisten.

RELATERTE BØKER