Alt er mitt: psykologisk thriller

Alt er mitt: psykologisk thriller - Ruth Lillegraven | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ruth Lillegraven
DIMENSJON
4,60 MB
FILNAVN
Alt er mitt: psykologisk thriller.pdf
ISBN
2753693893189

BESKRIVELSE

Møt Clara og Haavard, et vellykket ektepar i en arvet villa på Oslos vestkant. Han er barnelege fra en rik hovedstadsfamilie, hun er en ambisiøs vestlending med toppjobb i Justisdepartementet. På kort tid rystes et sommerlig Oslo av to brutale drap. Snart kaster drapene lange skygger over ekteparets liv. Både samfunnselitens maktspill og sykehusets intriger er i ferd med å bli farlige, samtidig som hovedpersonenes samliv slår alvorlige sprekker. For hvem er Clara og Haavard? Og hvor godt kjenner de egentlig hverandre? «Utspekulert og raffinert spenningsforfatter» AFTENPOSTEN «Effektiv thriller ... fengende og velkomponert debut.» VG«Årets sterkeste debutant" INGVAR AMBJØRNSEN

Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Alt er mitt; psykologisk thriller av Ruth Lillegraven (ISBN 9788248922346) hos Adlibris.com.

Syndsforlatelse Dypt å falle Skyggejakten De ingen savner Nullpunkt Uglen Jentene fra balletten Størst av alt "Alt er mitt" er en psykologisk thriller der ingenting er som vi tror. Boken veksler elegant mellom fortid og nåtid, mellom intriger i maktens korridorer og i et moderne samliv, mellom skildringer av Oslo og Vestlandet.

RELATERTE BØKER