Askepott

Askepott - Kristina Ohlsson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristina Ohlsson
DIMENSJON
4,57 MB
FILNAVN
Askepott.pdf
ISBN
2398643189264

BESKRIVELSE

Den første boken i serien med politietterforsker Alex Recht og Fredrika Bergman. En liten jente forsvinner fra et tog. I en annen del av Sverige lever en ung kvinne i skjul, redd for å bli funnet av mannen sin. Hun vet hvorfor jenta er forsvunnet, og forbereder seg enda en gang på flukt. Politietterforskningen ledes av den legendariske Alex Recht. Med seg har han akademikeren Fredrika Bergman, som skulle vært fiolinist, men i stedet er havnet hos politiet. Hun arbeider hardt for å lede etterforskningen bort fra det sporet de først peilet seg inn på. Askepott er den første boken i serien med politietterforsker Alex Recht og Fredrika Bergman.

Bestiller du f.eks tapas fra oss så får du alt levert på flotte stålfat som gjør seg på bordet. Askepott gikk hver dag tre ganger ut til graven og gråt og bad, og hver gang kom en hvit liten fugl og satte seg i treet, og den lille fuglen kastet ned til henne alt det hun ønsket seg. Men så hendte det engang at kongen avholdt en fest som skulle vare i tre dager, og til festen ble alle de vakre jomfruer i hele landet innbudt, for at kongens sønn kunne velge den brud som han helst ville ha. Opplev godhetens kraft i Disneys Eventyret om Askepott, en moderne klassiker full av skjønnhet, fantasi… og magi! Til tross for at hun blir plaget av både sin stemor (Cate Blanchett) og sine stesøstre, så nekter den livlige Ella (Lily James) å gi opp eller ta igjen, og velger i stedet å følge det siste rådet hennes mor ga henne: "Vær modig og snill". «Tre nøtter til Askepott» er en tsjekkoslovakisk og tysk samproduksjon, laget i gamle DDR for 35 år siden.

«En velskapt krim, med spenning og uhygge i effektivt samspill.» Terje Stemland, Aftenposten. Forfatter: Kristina Ohlsson Oversetter: Elisabeth Bjørnson Utgivelsesår: 2013 1. Når Askepott og prinsen rir mot slottet i sluttscenen, befinner de seg i virkeligheten i tsjekkiske fjell.

RELATERTE BØKER