Cottage garden på Toten

Cottage garden på Toten - Helen Fredholm | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helen Fredholm
DIMENSJON
10,9 MB
FILNAVN
Cottage garden på Toten.pdf
ISBN
2736626247791

BESKRIVELSE

Bli med på en vakker og inspirerende hagevandring i en duftende, frodig og uformell Cottage Garden på Toten. Med lidenskap for hage og fotografering, samt glede over å dele opplevelser, har Helen Fredholm laget denne bildeboken. Lær av Helens mange år som hageentusiast og bli smittet av hennes glede av å skape intime miljøer i en hage som spiller på lag med naturen. I en hektisk hverdag finner man roen i en Cottage Garden. Der er stress er en ukjent faktor. Oppdag at en hage gir masse glede med villige pryd- og nyttevekster i vakkert samspill uten bruk av spøytemidler. I tillegg til å gi mange praktiske tips er boken også en tea-table-book trykket på designpapir.

Dette er Helen Fredholms bok om den vakre hagen hun har laget på Toten. Bli med på en vakker og inspirerende hagevandring i en duftende, frodig og uformell Cottage Garden på Toten. Med lidenskap for hage og fotografering, samt glede over å dele opplevelser, har Helen Fredholm laget denne bildeboken. Cottage garden på Toten hos Helene Fredholm I slutten av juli i fjor sommer kjørte vi fra Kråkstad i Ski til Toten for å se Helene Fredholms besøkshage.

På gården driver vi nå med produksjon av kjøtt fra boergeit i tillegg til birøkt, korn og jordskokk. Finn roen i Totenvika, og opplev en av Norges flotteste besøkshager av sitt slag. Helen Fredholm er en av landets fremste innen Cottage Garden, og du får oppleve hagen, butikken og vertinnen i all sin prakt.

RELATERTE BØKER