De syv søstre

De syv søstre - Lucinda Riley | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucinda Riley
DIMENSJON
9,39 MB
FILNAVN
De syv søstre.pdf
ISBN
6787466472339

BESKRIVELSE

Fremtiden deres står skrevet i stjernene ... Maia D'Apliése og hennes fem søstre er samlet i barndomshjemmet Atlantis, et vakkert og tilbaketrukket slott ved Genèvesjøen. De har akkurat fått vite at deres elskede far, den sky mangemillionæren som de bare kaller Pa Salt, er død. Maia og søstrene hennes ble alle adoptert av Pa Salt som spedbarn, og nå har han etterlatt et spor til hver av dem som skal lede dem tilbake til deres opprinnelige opphav. Maias ledetråd fører henne til den andre siden av kloden, til et forfallent herskapshus i Rio de Janeiro i Brasil. Første bok i romanserien om de syv søstre.

Maks rabatt på nye bøker og fri frakt på ordre over 299,- . Hovedbøkene sendes alltid portofritt. Redusert hyttetilbud.

Det er merket løype opp til hver enkelt topp - og også mellom toppene. Lengden er 26 km og total stigning er 3525m.Det Sju søstre (De syv søstre) er en fjellformasjon på øya Alsten i Alstahaug kommune i Nordland.Fjellformasjonen er lett synlig på kysten av Helgeland og består av syv topper som skal forestille de syv søstre: Botnkrona (1 072 moh.), Grytfoten (1 019 moh.), Skjerdingen (1 037 moh.), Tvillingan (945 og 980 moh.), Kvasstinden (1 010 moh.) og Stortinden (eller Breidtinden) (910 moh.). De syv søstre er en fortelling om det å være menneske; om kjærlighet, glede, tap, redsel og smerte.

RELATERTE BØKER