Illuminasjoner

Illuminasjoner - Arthur Rimbaud | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arthur Rimbaud
DIMENSJON
7,88 MB
FILNAVN
Illuminasjoner.pdf
ISBN
9287475315257

BESKRIVELSE

Arthur Rimbauds mest fullendte verk foreligger her for første gang i sin helhet på norsk. Et verk som brøt alle konvensjoner og som har inspirert nytenkende forfattere verden over. Den unge, bissare og geniale Rimbaud ville være absolutt moderne, være en poet som ville tenke og skape noe nytt innenfor lyrikken fordi han var en annen, verden var for ham ny. Han var en vill, skapende sjel som ved å sette seg utenfor samfunnet kommer på innsiden av en ny realitet, som ved sin ekstreme subjektivitet og billed-skapende sansninger gir oss en ny opplevelse av oss selv og vår verden. Rimbauds lyrikk brenner av lengsel etter å forandre, gå nye veier. Selv trodde han verden kunne endres med poesi, kunne opplyses på nytt, og som idet illusjonen sprakk, konsekvent forsvant ut av litteraturen og aldri skrev mer. Men Rimbauds suggererende og modige diktning fornyer oss fremdeles.

Han utgav tilsammen syv diktsamlinger, de siste er Fromme vers for enkle sjeler (2007) og Muntre dødsdikt (2015). Illuminasjoner er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Arthur Rimbaud Arthur Rimbaud 08/27/2010.

Det er det eneste eksempelet på denne typen bokkunst vi har fra norsk middelalder. I tillegg er utgaven hel, den er laget i Norge og har påtegnelser fra avsagte dommer, forteller Sira Myhre. Codex Amiatinus er en av de eldste bevarte Bibelhåndskrifter og inneholder nesten hele teksten til den latinske bibeloversettelse Vulgata.Det ble til fra ca 692 i Northumbria og var munkenes storverk i St.

RELATERTE BØKER