Lenger unna

Lenger unna - Jonathan Franzen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonathan Franzen
DIMENSJON
3,13 MB
FILNAVN
Lenger unna.pdf
ISBN
3165123428048

BESKRIVELSE

I denne skarpsindige samlingen av taler og essays vender Jonathan Franzen med fornyet vigør tilbake til de litterære og menneskelige motivene han har vært opptatt av lenge. Enten han forteller om sitt voldelige møte med fuglekrypskyttere på Kypros, undersøker sine egne blandede følelser om selvmordet til vennen og rivalen David Foster Wallace, eller byr på en bevegende og vittig beskrivelse av hvordan teknologien har endret måten folk uttrykker kjærlighet på, klarer disse tekstene å innfri Franzens uuttalte løfte om ikke å holde noe skjult for leseren."Farther Away" er et bemerkelsesverdig og avslørende verk fra en av vår tids største nålevende romanforfattere, og kartlegger utviklingen i et unikt og modent sinn som bryner seg mot seg selv, litteraturen, og noen av vår tids viktigste spørsmål."Essayet er en erkjennelsesreise, og den som blir med Franzen gjennom denne boken, vil ta turen gjennom ode og velskrevne skrivestykker" TERNING 5, Sindre Hovdenakk, VG "[han] skriver med følsomhet og smittende entusiasme ... når Franzen skriver om ting han interesserer seg for, så er dette glimrende litteratur." Gro Jørstad Nilsen, Bergens Tidende "overraskende og interessant ... Litteraturen er ingen koseklubb for Franzen, men likevel en felles grunn der meningsdannelse er mulig. Derfor er det også noe oppløftende ved Franzens evne til å se hva mennesker er og kan være, og hva litteraturen kan si oss om det." Susanne Hedemann Hiorth, Dagens Næringsliv"Det finnes omtrent tjue store amerikanske romanforfattere i generasjonen som kommer etter meg. Den største er Jonathan Franzen." Philip Roth'I en bok som aldri er noe mindre enn strålende intelligent ... kommer Franzens humor og kjærlige omsorg som en brå overraskelse, som om en glansfylt, røslig biskop plutselig har begynt å hoppe paradis."The Spectator"[Franzens] skrivekunst har en diskret, nesten egoløs fullkommenhet ved seg." Lev Grossman, Time"Praktfulle essays." Los Angeles Review of Books "Farther Away er en mangefasettert og avslørende samling som faktisk lykkes i å bringe leseren nærmere forfatteren."The Economist "Smart, innsiktsfull prosa som finner en dypere samfunnsrelevans i nesten hva det skal være."USA Today

Adverbet lenge brukes for å angi tid: Det er ikke lenge til hun skal føde. Kjøp 'Lenger unna' av Jonathan Franzen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet | 9788202423759 Kjøp Lenger unna fra Cappelendamm Intelligent, humoristisk og ettertenksomt, et skarpt blikk på amerikansk samtid.

USERIØSE BUTIKKER: Forbrukertilsynet har kommet med en fersk liste over nettbutikker de mener du bør unngå. - Jeg synes vi er lenger unna de lagene som spiller for kvartfinale enn før. Men vi skal bevise at vi hører til i A-gruppa og klare å sikre plassen, mente Holøs. Kjøp Lenger unna fra Bokklubber Intelligent, humoristisk og ettertenksomt, et skarpt blikk på amerikansk samtid.

RELATERTE BØKER