Markblomster for småfolk

Markblomster for småfolk - Marit Røgeberg Ertzeid | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Røgeberg Ertzeid
DIMENSJON
6,76 MB
FILNAVN
Markblomster for småfolk.pdf
ISBN
2726898106683

BESKRIVELSE

Lett og tilgjengelig sakprosa for de yngste leserne om norsk natur!Denne boka er beregnet på de minste barna, men passer også godt for barn i småskolealder. Her presenteres 14 forskjellige markblomster som er vanlige over hele landet. Det er blomster som de fleste barn i Norge har mulighet til å finne og som de kan kjenne igjen i boka. Hvert oppslag har et stort og klart nærbilde av alle blomstene, og et lite bilde som viser mer av blomsten. Faktasetningene inneholder morsomme og spennende opplysninger om hver enkelt blomst. Teksten er enkel, med ord og uttrykk fra barnas egen verden.

De aller beste bøkene. Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet. Norges ledende nettbokhandel med over 6 millioner titler! Svært lave priser, rask levering og fri frakt av bøker ved kjøp over 299,- Marit Røgeberg Ertzeid.

Det er blomster som de fleste barn i Norge har mulighet til å finne og som de kan kjenne igjen i boka. Hvert oppslag har et stort og klart nærbilde av alle ... Markblomster for småfolk.

RELATERTE BØKER