Midnattsrosen

Midnattsrosen - Lucinda Riley | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucinda Riley
DIMENSJON
12,17 MB
FILNAVN
Midnattsrosen.pdf
ISBN
2754632070857

BESKRIVELSE

Midnattsrosen er en ny roman fra forfatteren av bestselgerne Orkideens hemmelighet og Lavendelhagen!Lucinda Riley trollbinder norske lesere med en kombinasjon av romantikk, mystikk og personlig drama.Elleve år gamle Anahita, som kommer fra en fornem, men fattig indisk familie, innleder et livslangt vennskap med den egenrådige og bortskjemte prinsessen Indira. Anahita blir med Indira til England som hennes ledsagerske like før første verdenskrig bryter ut. I England møter hun Donald Astbury, arvingen til det avsidesliggende godset Astbury, og hans utspekulerte mor. Åtti år senere møter vi den unge og ettertraktede amerikanske skuespillerinnen Rebecca Bradley. Verden ligger for hennes føtter, men når forholdet til kjæresten tar en uventet vending, er hun lettet over at den nyeste rollen fører henne bort fra rampelyset og til det øde Dartmoor i England. "Få skriver underholdningsromaner som irske Lucinda Riley, med mektige panoramaer og store dramaer.» VG Terningkast 5«En fantastisk historie.» Familien «Midnattsrosen er en bok som kryper inn under huden, og som følger deg lenge etter at siste side er lest.» Brabok.no. Terningkast 6 Les utdrag fra Midnattsrosen

Midnattsrosen Forfatter: Lucinda Riley Lån som lydbok Lån som punktskrift. Utgitt: Cappelen Damm lyd, 2014 Lengde: 20 t.

Elleve år gamle Anahita, som kommer fra en fornem, men fattig indisk familie, innleder et livslangt vennskap med den egenrådige og bortskjemte prinsessen Indira. Midnattsrosen av Lucinda Riley har en handling som spenner over fire generasjoner i to svært forskjellige kulturer. Elleve år gamle Anahita, som kommer fra en fornem, men fattig indisk familie, innleder et livslangt vennskap med den egenrådige og bortskjemte prinsessen Indira. Kjøp Midnattsrosen fra Bokklubber Innhentet av fortidens mørke hemmeligheter Anahita kommer fra en fin, men fattig indisk familie, og får livet snudd på hodet da hun blir kjent med den bortskjemte prinsesse Indira.

RELATERTE BØKER