Musikkteori og arrangering

Musikkteori og arrangering - Øyvind Risa | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Risa
DIMENSJON
10,74 MB
FILNAVN
Musikkteori og arrangering.pdf
ISBN
2550142115498

BESKRIVELSE

Musikkfaget i lærerhøgskolen skal kvalifisere for arbeid med musikk på alle trinn i grunnskolen. Grunnleggende musikkteori og arrangeringstekinkker er basiskunnskap for lærere som skal undervise i musikk i skolen. Elementær musikkteori og enkle arrangementsteknikker presenteres her i en pedagogisk godt tilrettelagt form, med oppgaver underveis. I den nye utgaven er kapitlet om komposisjon lagt om en del, og gjort mer i tråd med komposisjonsbegrepet i L97. Det er også lagt til et nytt kapittel om musikkuttrykk.

en spiseskje evne til å planlegge og ikke minst en del kunnskap om musikkteori og instrumenter. Grunnleggende musikkteori og arrangeringsteknikker er basiskunnskap for lærere som skal undervise i musikk i grunnskolen. Musikkteori presenteres her i en pedagogisk tilrettelagt form, med oppgaver underveis.

Innleggsforfatter Av Vidar; ... en spiseskje evne til å planlegge og ikke minst en del kunnskap om musikkteori og instrumenter. Grunnleggende musikkteori og arrangeringsteknikker er basiskunnskap for lærere som skal undervise i musikk i grunnskolen.

RELATERTE BØKER