Nordstjernen

Nordstjernen - D.B. John | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
D.B. John
DIMENSJON
7,90 MB
FILNAVN
Nordstjernen.pdf
ISBN
9898834746007

BESKRIVELSE

En eksplosiv thriller fra Nord-Korea. 1998, en amerikansk-koreansk tenåringsjente blir kidnappet fra en strand i Sør-Korea. Mest sannsynlig av nordkoreanske agenter. Tolv år senere leter fremdeles tvillingsøsteren Jenna, etter henne. Jennas bakgrunn og interesse for Nord-Korea gjør at hun kommer i CIAs søkelys. Samtidig, i Nord-Korea, finner en bondekone en internasjonal hjelpepakke i skogen. Hun benytter muligheten til å selge varene på svartebørsen og tjene noen sårt tiltrengte penger. En offiser av høy rank, Cho, oppdager med frykt at han kan være i slekt med en landsforræder. Hvis dette blir oppdaget, kan det bety døden både for han og hans familie. Disse tre skjebnene møtes og det bygger seg opp til en forrykende spenningshistorie.

MS «Nordstjernen» gjekk i fast rotasjon i hurtigruta frå 1956 til 2002. Ho vart tatt ut av ordinær hurtigrutetrafikk i 2002, men har gått som erstatningskip i vinterhalvåret sidan 2005/2006. Norsk dokumentar.

august: Oslo - Longyearbyen Vi fløy med SAS til Longyearbyen, via Tromsø. En behagelig reise i nydelig vær.

RELATERTE BØKER