Se på meg når jeg snakker til deg

Se på meg når jeg snakker til deg - Monica Isakstuen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monica Isakstuen
DIMENSJON
11,79 MB
FILNAVN
Se på meg når jeg snakker til deg.pdf
ISBN
1234014528620

BESKRIVELSE

Se på meg når jeg snakker til deg består av to deler som undersøker relasjonen mellom mor og sønn, far og datter, mellom kvinne og mann, offer og overgriper. Hvor vanskelig kan det egentlig være å være en god forelder? Kan man overhodet styre utviklingen til et annet menneske? Og hva slags maktstrukturer er det vi ubevisst reproduserer i barna våre?Monica Isakstuen (f. 1976) debuterte i 2009 med romanen Avstand² og har senere gitt ut diktsamlingen Alltid nyheter (2011) og romanen Om igjen (2014). For sin tredje roman, Vær snill med dyrene (2016), mottok hun Brageprisen. Romanen Rase kom på Pelikanen i 2018. Se på meg når jeg snakker til deg hadde urpremiere på Rogaland Teater høsten 2019

Jeg skjønner godt at jeg kan virke slitsom og at du blir sliten og sint. Jeg syns bare det er så vanskelig å si at jeg trenger deg.

175,-Veil. pris: 199,-Spar: 24,-Dette skuespillet består av to deler som undersøker relasjonen mellom mor og sønn, far og datter, mellom kvinne og mann, offer og overgriper.

RELATERTE BØKER