Seks år

Seks år - Harlan Coben | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harlan Coben
DIMENSJON
7,65 MB
FILNAVN
Seks år.pdf
ISBN
4626433553368

BESKRIVELSE

Seks år har gått siden Jake Fisher så Natalie, sitt livs kjærlighet, gifte seg med Todd. I seks år har han holdt seg unna Natalie, men da han kommer over Todds nekrolog klarer han ikke å holde seg unna begravelsen. Der får han et glimt av Todds kone ... det er bare det at hun ikke er Natalie. Hans perfekte bilde av Natalie begynner å rakne, og han skal komme til å sette sitt eget liv i fare.

Dette kunne blitt fikset ved å bytte strømforsyning, men den gang ei: Da Seks år ble lansert i USA i fjor, ble det en umiddelbar suksess. Rett inn på topp på New York Times bestselgerliste.

For tekstet utgave av filmen, trykk på knappen «CC» i avspillingsvinduet. Forslag til refleksjon. Malin jobbet hardt med skolearbeidet, men hun følte seg utrygg i situasjoner hvor hun måtte ta ordet foran klassen.

RELATERTE BØKER