Stress, angst og aggresjon hos hunder

Stress, angst og aggresjon hos hunder - Anders Hallgren | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Hallgren
DIMENSJON
9,89 MB
FILNAVN
Stress, angst og aggresjon hos hunder.pdf
ISBN
9789097377904

BESKRIVELSE

Stress hos hunder er et viktig emne for hundeeiere, i dag mer enn noensinne. De mest vanlige symptomene på overdreven stress er angst og aggresjon. Samtidig er et balansert stressnivå også en positiv faktor i hundens liv. I denne boka beskrives i detalj hvordan stress utløses og hvilke effekter det har på hunden. Og ikke minst viktig: Hvordan unngå stress og hvordan behandle en stresset hund.Fra innholdet:Stress - en fantastisk reaksjonDette bør du vite om stressStressets psykologiHjernen - hvordan den fungerer under stressSentrale stressfaktorer hos hundenHvordan unngå for mye stress - og etterbehandling

Samtidig er et balansert stressnivå også en positiv faktor i hundens liv. For mer info om temaet stress anbefaler jeg boken «Stress, angst og aggresjon hos hunder» av Anders Hallgren. Nettstedet Hun Om Hund har også en del nyttig informasjon om hunders kroppsspråk, for eksempel finner du i bilder og tekst litt om stress hos hunder her: Tegn på stress hos hund; En «smilende» hund er ofte en stresset hund Stress, angst og aggresjon hos hunder er en flott bok.

og sløvhet hos noen hunder. Tegn på stress hos hund Fagstoff og tips. Stress er en betegnelse på de fysiologiske, mentale og atferdsmessige prosessene som skjer med kroppen, når den er i en situasjon der den må mestre en mental eller fysisk utfordring.

RELATERTE BØKER