Synnøves system; slik ryddet jeg meg lykkelig

Synnøves system; slik ryddet jeg meg lykkelig - Synnøve Skarbø | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Synnøve Skarbø
DIMENSJON
8,41 MB
FILNAVN
Synnøves system; slik ryddet jeg meg lykkelig.pdf
ISBN
6560985951202

BESKRIVELSE

Dette er den personlige historien om en arbeidsledig 40 år gammel nybakt mor med fødselsdepresjon, som i jakten på å finne tilbake til sin egen lykke begynner å rydde. Og som i sitt forsøk på å finne det perfekte systemet, innser at rydding handler om noe mer enn hvordan vi har det rundt oss. Det handler om hvordan vi har det inni oss. Dette er en bok om å rydde plass til de tingene som virkelig betyr noe. Enten det er stunder med hele familien rundt middagsbordet, romantisk date med kjæresten, bytur med vennegjengen eller etterlengtet alenetid. SYNNØVES SYSTEM gir deg svarene på hvordan du enkelt kan få en ryddigere hverdag - og mer tid til de magiske øyeblikkene.

Jeg startet med boken i ettermiddag, og er snart halvveis. Klarte rett og slett ikke å legge den bort. Synnøves system - Ryddelykke fra A til Å Synnøve Skarbø etablerte seg som hele Norges ryddedronning med fjorårets braksuksess Synnøves system: Slik ryddet jeg meg lykkelig.

Legg til bok Send boktips Kjøp bok Synnøves system slik ryddet jeg meg lykkelig. ...

RELATERTE BØKER