Utover enhver rimelig tvil

Utover enhver rimelig tvil - Malin Persson Giolito | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Malin Persson Giolito
DIMENSJON
8,21 MB
FILNAVN
Utover enhver rimelig tvil.pdf
ISBN
6685254932291

BESKRIVELSE

For tretten år siden ble en femtenårig jente myrdet på bestialsk vis. Legen Stig Ahlin ble dømt til livsvarig fengsel for mordet. Men advokat Sophia Weber har oppdaget feil i etterforskningen av Ahlin og bestemmer seg for å hjelpe den dømte mannen. Jo mer hun finner ut, jo vanskeligere blir arbeidet hennes.«Jeg ser frem til flere bøker fra advokaten Malin Persson Giolito. Hun viser at det er mulig å skrive gode romaner som peker på svakheter i rettssystemet.»LitteraturMagazinet«Malin Persson Giolito har en unik måte å fortelle historien sin på.»Lotta Olsson, Dagens Nyheter

Dette er fordi det er viktig å unngå dømme uskyldige til straff. Beviskravet i straffesaker … Les mer Les mer I straffesaker er derimot regelen at straffeskylden må være bevist utover enhver rimelig tvil, noe som har sammenheng med viktigheten av å unngå justismord.

Innbundet (Nr. 2) Malin Persson Giolito Størst av alt .

RELATERTE BØKER