Allmennpsykologi

Allmennpsykologi - Anne-Kristin Imenes | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Kristin Imenes
DIMENSJON
9,43 MB
FILNAVN
Allmennpsykologi.pdf
ISBN
8063005647682

BESKRIVELSE

Allmennpsykologi gir en innføring i prinsipper for allmennpsykologisk arbeid og psykisk helsehjelp i kommunen. Allmennpsykologien henter sitt kunnskapsgrunnlag fra hele bredden av psykologifaget. Oppgavene favner alle livsfaser, helseplager og lidelser, fra det milde til det alvorlige. Målet er å bidra til faglig gode tjenester i førstelinjen. Kommunen skal både forebygge og tilby sine innbyggere behandling for alminnelige psykiske lidelser og rusproblemer. Hvordan skal vi utføre tjenestene for å svare på behovene, og hva kan psykologen bidra med? Kjerneoppgaver som forebygging, konsultasjon, kartlegging, utredning, diagnostisering, behandling, arbeid med kriser og journalføring beskrives i boken. Dessuten omtales aktive tilnærminger, selvhjelp, undervisning og involvering av pårørende og nærpersoner. Ved hjelp av konkrete beskrivelser og gjenkjennbare eksempler gjør forfatteren arbeidsmåtene tilgjengelige og anvendelige for psykologer og andre som tilbyr helsehjelp i kommunen.

Hun driver med veiledning av ansatte i kommunen i tillegg til undervisning og foredrag. Elvira gjennomfører for tiden et spesialiseringsforløp innen samfunns- og allmennpsykologi. Psykologisk.no er medlem av Mediebedriftenes Landsforening og arbeider etter Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk. - Man er spesielt sårbar for å utvikle en depresjon dersom man har familiehistorikk med depresjon, har opplevd vold, mobbing, overgrep eller lignende belastende livshendelser, har økonomiske vansker, lav økonomisk status, eller har opplevd brudd i viktige forhold til andre, forteller Tommy Sotkajærvi, psykologspesialist i samfunns- og allmennpsykologi, og utdyper: Allmennpsykologi.

Spesialistutvalg i samfunnspsykologi. Norsk Psykologforening (2007). Elvira har bakgrunn som kommunepsykolog og fokuserer på individual- og familieterapi samt foreldreveiledning.

RELATERTE BØKER