Dødsskyggens daler

Dødsskyggens daler - Torgrim Sørnes | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torgrim Sørnes
DIMENSJON
11,89 MB
FILNAVN
Dødsskyggens daler.pdf
ISBN
6396755926638

BESKRIVELSE

Mellom 1759 og 1764 ble 25 forbrytere halshugget her i landet, og to ble hengt. Henrettelsene var til dels spektakulære - det ble brukt øks og sverd, forbrytere ble knepet med glødende tenger, hånd og hode ble hugget av og legemsdeler heist opp på steiler og staker, eller begravet på galgehauger og myrer. Det var 16 menn og 11 kvinner, og deres forbrytelser var like forskjellige som måten de ble henrettet på - det var mord, incest, innbrudd og tyveri. Ofrene ble slått ihjel med stokker, skutt, druknet, knivstukket og kvalt - de var nyfødte, småbarn og voksne menn og kvinner. I denne boken møter vi forbryterne, ofrene, de som dømte dem, og de som henrettet dem.

Personlig bakgrunn: David Grossmans nye roman følger en soldats familie. Licensed from: CartoonResource / yayimages.com I minnestunden til tvillingene for to år siden leste presten opp salme 23. I tenårene sang jeg en sang i et kor som omhandlet den salmen.

Min ... Knapt noen gang har vel amerikanerne følt seg mer i dødsskyggens dal enn akkurat denne dagen. Kong David, som ifølge Bibelen skrev denne salmen, snakket ikke om at den troende skulle bli ledet utenom dødsskyggens dal.

RELATERTE BØKER