Festdrakter til barn; sy & strikk

Festdrakter til barn; sy & strikk - Tove Fevang | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Fevang
DIMENSJON
5,24 MB
FILNAVN
Festdrakter til barn; sy & strikk.pdf
ISBN
5398168558470

BESKRIVELSE

Festkledde barn er en fryd for øyet I Tove Fevangs instruktive og grundige bok får du gode og utprøvde oppskrifter til festdrakter du selv kan sy og strikke til barna. Her er det plagg som passer til den aller minste og til han og hun som allerede har begynt på skolen. Nydelige og unike drakter som kan brukes i mange år.I tillegg til de sydde og strikkede draktene er det med mønster til blant annet skjorter, sjal, jakker og strømper. Det er også med et eget mønsterark til alle størrelser av de sydde festdraktene. Boken er illustrert med flotte fotografier som viser detaljene og som gir inspirasjon til plaggkombinasjoner.

Fell av, ikke for fast. Sy til brettekanten opp og nede.

Boken har mange drakter du kan sy og mye av sømmen i denne boken kan du sy med overlock.For en del år siden skrev jeg boken "Søm med overlock". Overlock er en maskin som syr og kas Festdrakter til barn; sy & strikk.

RELATERTE BØKER