Flåmsbana

Flåmsbana - Johs. B. Thue | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johs. B. Thue
DIMENSJON
7,56 MB
FILNAVN
Flåmsbana.pdf
ISBN
2907269065123

BESKRIVELSE

Boka fortel historia om Flåmsbana, og kvifor den har vorte ein av dei største turistattraksjonane i Noreg. Thue gjev ei kortfatta framstilling av fakta kring den brattaste bana i verda som går på normalspor; frå jernbanehistorie, via Flåmsbygda til anleggskunst og rallarliv. Boka er godt eigna som turistbok og inneheld også meir generelle tekstar f.eks. om troll, huldre eller fossen som eit nasjonalt symbol. Dei 5 rikt illustrerte kapitla har fått titlane: 1. Flåmsbana - eit nasjonalt klenodium. 2. Turen - ei sterk oppleving. 3. Historia. 4. Slitarane. 5. Fakta. Boka er pryda med små kart, mange farge- og svart/kvit-bilete, og tekstane er korte og lettleste.

Flåmsbana, Flam Railway, Die Flåmsbahn, Flåmsbanen - with pictures from Flåmsdalen - Duration: 46:34. Flåmsbana minutt for minutt. 05.09.2010 · Tillatt for alle · 58 min.

En person er kjørt til sykehus for nærmere undersøkelser, skriver Vest politidistrikt i en Twittermelding. Flåmsbana blei kåra til «the world's most incredible train journeys 2014" av Lonely Planet Magazine. Bli med på ein minnerik båttur frå Flåm til Gudvangen i det som er omtalt som verdas beste reisemål - dei norske fjordane. Flåmsbana er en av Norges mest populære turistattraksjoner og er flere ganger kåret til en av verdens beste togreiser.

RELATERTE BØKER