Himmelen er på or'ntli

Himmelen er på or'ntli - Todd Burpo, Lynn Vincent | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Todd Burpo, Lynn Vincent
DIMENSJON
4,97 MB
FILNAVN
Himmelen er på or'ntli.pdf
ISBN
6517915266199

BESKRIVELSE

Da ColtonBurpo overlevde sprukken blindtarm, var familien overlykkelig over miraklet. Det de ikke var forberedt på, var det som kom for dagen i månedene etterpå - en fortelling like vakker som den var uvanlig, om den lille guttens snarvisitt i Himmelen. Colton, som ennå ikke hadde fylt fire år, fortalte foreldrene at han var utenfor kroppen under operasjonen - og han skildret nøyaktig hva foreldrene holdt på med akkurat da i en annen del av sykehuset. Han snakket om besøket i Himmelen og gjenfortalte ting han hadde hørt av mennesker han hadde truffet der, personer han aldri hadde møtt her i livet og som fortalte ham om ting som skjedde til og med før han ble født. "Himmelen er på or'ntli" er Coltons fortelling, gjengitt av faren og gir oss et glimt av den verden som venter oss. En verden der "ingen er gamle og ingen bruker briller", ifølge Colton.

Colton, som ennå ikke hadde fylt fire år, fortalte foreldrene at han var utenfor kroppen under operasjonen - og han skildret nøyaktig ... Himmelen er på or'ntli : en liten gutts forbløffende fortelling om sitt besøk i himmelen. 9788230209318-+ Legg i handlevogn.

ISBN13 9788230209318. EAN 9788230209318 Omtalt person Colton Burpo "Himmelen er på or'ntli" er Coltons fortelling, gjengitt av faren og gir oss et glimt av den verden som venter oss.

RELATERTE BØKER