Innføring i byggereglene TEK17

Innføring i byggereglene TEK17 - Anders Kirkhus | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Kirkhus
DIMENSJON
3,52 MB
FILNAVN
Innføring i byggereglene TEK17.pdf
ISBN
8519706006232

BESKRIVELSE

Denne boka forklarer på ett sted hva plan- og bygningsloven (pbl), byggteknisk forskrift (TEK17) og forskrift om dokumentasjon av byggevarer (DOK) sier om bygningenes forhold til omgivelsene, kravene til bygninger og nødvendig dokumentasjon. Byggesaksbehandling, ansvarsrett og kontroll i byggesaksforskriften (SAK) er behandlet i en egen del. Boka er en oppslagsbok for prosjekterende, håndverkere, arkitekter og saksbehandlere i kommunen, samt huseiere som vil sette seg inn i byggereglene.

Boka forklarer hva plan ... Ønsker du å laste ned en Innføring i byggereglene TEK17-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Innføring i byggereglene TEK17 og andre bøker av forfatteren Anders Kirkhus. Plan- og Bygningslov - Innføring i byggereglene TEK 17 Gjeldende plan- og bygningslov trådte i kraft i 2008. Teknisk forskriften til loven (med veiledning) - TEK17 - er endret og SAK10 er ajourført. I den oppdaterte Innføring i byggereglene TEK 17 finner du på ett sted forklart hva plan- og bygningsloven, byggteknisk forskrift (TEK17) og forskrift om dokumentasjon av byggevarer (DOK) sier om bygningenes forhold til omgivelsene, kravene til bygninger og nødvendig dokumentasjon..

På lager - sendes nå( 2 stk. ) Heftet, Bokmål.

RELATERTE BØKER