Kjærlighet og mørke

Kjærlighet og mørke - Anne Hege Simonsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Hege Simonsen
DIMENSJON
9,70 MB
FILNAVN
Kjærlighet og mørke.pdf
ISBN
9078542895031

BESKRIVELSE

Hvordan kunne den unge skuespillerinnen Marie Andersen falle for den langt eldre, og etter hvert sjalu og kontrollerende Knut Hamsun? Med Anne Hege Simonsens biografi trer nå Marie Hamsun ut av den verdenskjente forfatterens skygge. Biografien starter i Elverum der Anne Marie Andersen ble født i 1881 og ender med hennes død på Nørholm utenfor Grimstad i 1969. Tiden i Nordland var Maries lykkeligste periode i livet. Da Knut flyttet henne og familien til Nørholm, opplevde hun det som et svik. Tidligere upublisert materiale og ukjente brev fra Marie belyser ekteparets lidenskapelige kjærlighet. Kildene viser også hvordan mellomkrigstiden og nasjonalsosialismen formet henne ideologisk. Marie var overbevist nazist selv etter krigen. Denne første helhetlige biografien over hennes liv viser Marie Hamsun som en selvstendig samfunnsaktør og som en respektert forfatter med egen karriere - men vil også bidra til å kaste et nytt lys over ektemannen og deres turbulente samliv.

Du kan skrive om det som er viktig for deg. Dikt om kjærlighet og vennskap på både engelsk og norsk. Enjoy :) Bokmål Dikt.

Du kan skrive om det som er viktig for deg. Kjærlighet og mørke - en interessant og tankevekkende biografi om Marie Hamsun skrevet av Anne Hege Simonsen «Vi vet hvordan det gikk med Marie, likevel er ikke landssvikdommen mot henne noen fasit. Livet leves dag for dag, ikke baklengs, og folk treffer sine små og store valg på bakgrunn av samtidens dilemmaer. Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om lys og mørke og mer enn 1200 andre emner. Se beste pris på Kjærlighet og mørke.

RELATERTE BØKER