Lev til du blir 100; 7 nøkler til et langt og godt liv

Lev til du blir 100; 7 nøkler til et langt og godt liv - Ole Petter Hjelle | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Petter Hjelle
DIMENSJON
7,94 MB
FILNAVN
Lev til du blir 100; 7 nøkler til et langt og godt liv.pdf
ISBN
9356340302943

BESKRIVELSE

Et langt og godt liv bygger i liten grad på tilfeldigheter. Joda, det handler om gener, men først og fremst om de valgene du tar i hverdagen. Når det gjelder livslengde, antar forskere at betydningen av livsstil utgjør hele 75 prosent. Nyere studier viser også at et aktivt liv og sunne levevaner påvirker genene våre positivt. Med andre ord: Det er først og fremst du som styrer hvor lenge og godt du lever. I Lev til du blir 100 gir lege Ole Petter Hjelle sju nøkler til bedre helse, velvære og et lengre liv. Visste du for eksempel at du forlenger livet med ca. sju minutter for hvert minutt du trener? Eller at relasjonene til menneskene rundt deg er den viktigste faktoren for hvor lenge og godt du lever? Denne boka gir deg verktøyene du trenger for å leve et langt og godt liv. Resten er opp til deg.

Kommentarer er stengt. Kundeklubb Meld deg inn.

Med andre ord: Det er først og fremst du som styrer hvor ... Tittelen «Lev til du blir 100. 7 nøkler til et langt og godt liv» er pirrende nok til å vekke nysgjerrigheten i de aller fleste - i alle fall de som er glad i livet.

RELATERTE BØKER