Oversikt over familieretten

Oversikt over familieretten - Peter Lødrup, Tone Sverdrup | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Lødrup, Tone Sverdrup
DIMENSJON
3,59 MB
FILNAVN
Oversikt over familieretten.pdf
ISBN
8526194043489

BESKRIVELSE

Oversikt over familieretten omhandler alle sentrale spørsmål innenfor familieretten. Forfatterne tar opp reglene om ekteskapsinngåelse og -oppløsning, formuesforholdet mellom ektefeller og delingen av formuen ved separasjon og skilsmisse. Videre tar de opp de rettslige spørsmålene som reiser seg mellom samboere både under samlivet og ved samlivets opphør. Boken omhandler også forholdet mellom barn og foreldre. Forfatterne redegjør for reglene som gjelder når barnet bor sammen med foreldrene og for barnets stilling etter et samlivsbrudd.Boken er egnet som et første hjelpemiddel for alle som trenger en oversikt over familieretten. Den er også nyttig som en innføring i faget for studenter på universitets- og høyskolenivå.

Oppdatert: 27.10.2015 8:37 Stig Flesland Oversikt over familieretten. Eldre.

Det kan være ektepakt, samboeravtaler, økonomisk fellesskap under ekteskapet, fordeling av eiendeler og gjeld ved samlivsbrudd, adopsjon, barnefordeling etc. Tradisjonelt er arverett regnet som et eget ... Oversikt over familieretten omhandler alle sentrale spørsmål innenfor familieretten.

RELATERTE BØKER