Superhelt-koden

Superhelt-koden - Lars Bendik Klev Furnes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Bendik Klev Furnes
DIMENSJON
7,57 MB
FILNAVN
Superhelt-koden.pdf
ISBN
7334390575143

BESKRIVELSE

I 2014 ble det aller første Supermann-heftet fra 1938, solgt for 20 millioner kroner på en auksjon, men den opprinnelige verdien i sin tid var egentlig 10 cent. Hva kan årsaken til noe slikt være? Og hva kan være grunnen til at superhelt-filmer generelt sett kan spille inn milliarder på kino? Og hvordan kan slike superhelter holde seg så godt, selv de som debuterte for over 80 år siden? Dette er noen av grunnene til at Lars Bendik Klev Furnes ønsker å hjelpe deg med å knekke superhelt-koden. Del 1 er en presentasjon av de fleste superheltene i trikot, mens del 2 skal drøfte mange ulike filosofiske aspekter rundt superhelter. Lars Bendik Klev Furnes er utdannet bibliotekar, og har en glødende interesse for tegneserier og film. I denne boken ønsker han å dele sine erfaringer.

Se flere bøker fra Lars Bendik Klev Furnes. Søkeresultater for Superhelter - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Lista under oppdateres fortløpende med titler som utgis i 2019 av forfattere som har en naturlig tilknytning til Sørlandet.

Men hva om den som forsvinner etterlater seg noe som gjør mysteriet enda større? Det er den tiden på året. For 24.

RELATERTE BØKER