Thomas Piketty forklart

Thomas Piketty forklart - Jesper Roine | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jesper Roine
DIMENSJON
11,94 MB
FILNAVN
Thomas Piketty forklart.pdf
ISBN
2796279416623

BESKRIVELSE

Pikettys bok om kapitalen i det 21. århundre har fått status som en av de viktigste samfunnsøkonomibøkene man må lese. Denne sammenfatningen av hans bok er skrevet av den svenske nasjonaløkonomen Jesper Roine, og forklarer Pikettys forskning, resonnement og forslag til tiltak. Den plasserer også hans bok i en nordisk kontekst og analyserer hva hans resultater og teorier betyr for oss. Viktige spørsmål i boken er: Hvorfor har Pikettys forskning fått et slikt gjennomslag? Hvilke synspunkter forfekter han? Hvilket empirisk materiale ligger til grunn for hans analyser? Hvordan argumentere han for sitt syn? Hva kan man kritisere ham for? Hva betyr hans resultater og teorier for de skandinaviske land?

.. Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- ... Kjøp Thomas Piketty forklart fra Norske serier En ypperlig innføring til Pikettys monumentale verk! Den franske økonomen Thomas Pikettys 970-siders bok om kapitalen i det 21.

Dette har ført til større ulikhet i OECD-landene. Analysen til Piketty neglisjerer imidlertid viktige fordelingsmekanismer knyttet til ... Kjøp Thomas Piketty forklart fra Bokklubber En ypperlig innføring til Pikettys monumentale verk! Den franske økonomen Thomas Pikettys 970-siders bok om kapitalen i det 21.

RELATERTE BØKER