Til stede

Til stede - Per Thomas Andersen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Thomas Andersen
DIMENSJON
10,95 MB
FILNAVN
Til stede.pdf
ISBN
9399496406190

BESKRIVELSE

«Vi er alltid et sted», sier Per Thomas Andersen. «Vi kan ikke ikke være et sted». Til stede er en velskrevet og overbevisende bok om stedet som fenomen. Utgangspunktet er helt konkrete steder, en gate, en bro, en oljeplattform, et asylsenter, en kirke, en moské og børsen. Dette er uten tvil sosialt konstruerte steder. De er både uttrykk for politiske realiteter, og de skaper folk. De er i høy grad også skapt av folk. Men de er også metaforer for eksistensen i vår tid. Tanken er at disse stedene forteller om vår tids verdier, problemer, dilemmaer og samfunnsmessige strukturer, strukturer som ikke enkeltpersoner er i stand til å forandre eller ha vesentlig innflytelse på. Om forfatteren: Per Thomas Andersen (født 1954) er professor i nordisk litteratur ved Universitetet i Oslo. Sagt om boken: «Etter å ha lest essayene, er det som om vi har gnidd oss i øynene og åpnet dem på ny.» Ingvild Bræin, Bokmagasinet, Klassekampen «Per Thomas Andersen gir et viktig bidrag til rommets betydning i litteraturen.» Olav Løkken Reisop, Dagbladet

- Frivillig sektor er en betydelig stamme i våre medlemsrekker. Michael de Vibe er oppmerksomt til stede under hele intervjuet. Blikket viker aldri.

Den eneste tilskueren var kjæresten, som filmet. På grunn av koronapandemien kan bare 50 personer være til stede når den tidligere NLM-generalen Egil Grandhagen bisettes torsdag. - Hadde det ikke vært for restriksjonene, skulle vi helst sett flere komme, sier kona Solveig. Akla Sårservietter 10 - pakk Sårservietter til rensing av sår Ikke til stede i begravelsen.

RELATERTE BØKER