Alt om flislegging

Alt om flislegging - Arne Nesje, Hanna J. Pytkowska Larsen, Tore Kvande, Lisbeth-Ingrid Alnæs, Steinar K. Nilsen, Hans Stemland | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Nesje, Hanna J. Pytkowska Larsen, Tore Kvande, Lisbeth-Ingrid Alnæs, Steinar K. Nilsen, Hans Stemland
DIMENSJON
4,70 MB
FILNAVN
Alt om flislegging.pdf
ISBN
2969446221387

BESKRIVELSE

Keramiske fliser og andre flisprodukter har i lang tid vært brukt som overflatemateriale i Norge. De senere årene har anvendelsen økt mer enn noensinne. Vi bruker stadig flere varianter av fliser, til stadig flere bruksområder. Det fordrer også økt kunnskap. Inntil nå har det ikke forligget noe samlet, utfyllende oppslagsverk om keramiske fliser og andre flisprodukter. "Alt om flislegging" er boka som samler informasjon om flistyper, materialer, underlagskonstruksjoner, planlegging og utførelse - alt du trenger å vite om fliser og flislegging. Boka beskriver typiske bruksområder for fliser og gir anbefalinger ut fra produktene som fins på markedet. "Alt om flislegging er" et oppslagsverk for arkitekter, rådgivere, entreprenører, håndverkere og også selvbyggere. Samtidig er den et nyttig verktøy for byggherrer og FDV-ansvarlige, og et godt hjelpemiddel for elever i videregående skole. Denne utgaven av boka (2018) er oppdatert i henhold til byggteknisk forskrift (TEK17) og nye standarder. Videre er det tatt høyde for den økte bruken av storformatfliser som krever andre legge- og settemetoder enn tradisjonell flislegging.

Pytkowska Larsen, Tore Kvande, Lisbeth-Ingrid Alnæs, Steinar K. Nilsen, Hans Stemland (ISBN 9788253615783) hos Adlibris.com.

Øvige illustrasjoner: standard norge og Alt om flislegging Figur 1: Lokal planhet gjelder svanker og bulninger over en kortere målelengde og måles med en rettholt ns 3420 'Beskrivelsestandarden for bygg, anlegg og installasjoner' brukes for å utarbeide beskrivelser for prisforespørsler, kalkyler, Boka Alt om flislegging Materialer konstruksjoner planlegging og utførelse NFF Norsk Flisleggerforum; Velkommen til Norsk Byggkeramikkforening. Norsk Byggkeramikkforening er en bransjeforening for produsenter og leverandører av keramiske fliser, lim og fugemasser, membraner, varmegulv og andre tilhørende produkter. Alt du trenger å vite om konstruksjonprinsipper ved utendørs flislegging.

RELATERTE BØKER