Dødelig maktkamp

Dødelig maktkamp - Charlaine Harris | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Charlaine Harris
DIMENSJON
10,83 MB
FILNAVN
Dødelig maktkamp.pdf
ISBN
8459830886582

BESKRIVELSE

DEL 8 Etter orkanen Katrina og eksplosjonen på vampyrsamlingen føler Sookie seg endelig trygg. Men hennes kjæreste Quinn er blant de savnede, og hun aner at noe mer er i gjære. Da Vegas-vampyrer forsøker å ta over Louisiana, omringes Sookie av fare og død.

Men hennes kjæreste Quinn er blant de savnede, og hun aner at noe mer er i gjære. Da Vegas-vampyrer forsøker å ta over Louisiana, omringes Sookie av fare og død. Kjøp Sookie Stackhouse: Dødelig maktkamp fra Cappelendamm Etter orkanen Katrina og eksplosjonen på vampyrsamlingen føler Sookie seg endelig trygg.

Mens den aller første boken hun skrev kom i 1981 og het Sweet and Deadly. Sjangeren på de fleste bøkene hun skriver… Etter orkanen Katrina og eksplosjonen på vampyrsamlingen føler Sookie seg endelig trygg.

RELATERTE BØKER