Den store hemmeligheten

Den store hemmeligheten - Raina Telgemeier | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Raina Telgemeier
DIMENSJON
10,32 MB
FILNAVN
Den store hemmeligheten.pdf
ISBN
9107846678553

BESKRIVELSE

Det er ikke lett å flytte fra storbyen New York til et lite sted. Stacey savner bestevenninnen Laine, og lettere blir det ikke når hun prøver å skjule en alvorlig sykdom for de nye vennene i Barnevaktklubben. I tillegg får jentene konkurranse fra en gjeng med eldre, tøffe ungdommer som får lov av foreldrene til å være lenge oppe. Dette kan bety slutten på hele Barnevaktklubben, eller ... I bok to er det også noen som forelsker seg. Kan du gjette hvem? Humor, drama, vennskap og forelskelse, akkurat slik jenter mellom 9 og 12 år vil ha det. Denne serien blir man hekta på! Dette er andre bok i serien.

F rankrikes nye president sorterer skjortene sine etter farge. Den store hemmeligheten Det har gått tolv år siden Gus og Freyas magiske sommerforelskelse. Så dukker plutselig Freya opp og sier at de har en sønn, Nick, og at sønnen trenger hans hjelp.

Det er ikke så lett. Noen prøver å konkurrere med Barnevaktklubben. Derfor er masterdata den store hemmeligheten bak et effektivt lager.

RELATERTE BØKER