Deverillslottets døtre

Deverillslottets døtre - Santa Montefiore | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Santa Montefiore
DIMENSJON
12,80 MB
FILNAVN
Deverillslottets døtre.pdf
ISBN
9345704237801

BESKRIVELSE

Andre bok i den besettende trilogien Slottskrønikene. Tre kvinner, tre skjebner. Følg familien Deverill videre gjennom generasjoner, kjærlighet, begjær og krig.Det er 1925 og krigen er over for lenge siden. Mye har gått tapt, og det kjære hjemmet til familien gjennom århundrer, Deverill-slottet, har brent ned til grunnen. Unge Celia er fast bestemt på å gjenreise godset og holde det i familien. Men mørke skygger samles igjen når den store Depresjonen truer. Og slottet som binder familien sammen, skjuler en forbannelse som kun kjærligheten kan oppheve ... Santa Montefiore har solgt over 200.000 bøker i Norge. og bøkene hennes topper bestselgerlistene internasjonalt.

Mye har gått tapt, og det kjære hjemmet til familien gjennom århundrer, Deverill-slottet, har brent ned til grunnen. Kjøp Deverillslottets døtre fra Bokklubber Andre bok i den besettende trilogien Slottskrønikene. Tre kvinner, tre skjebner.

119,- Kjøp. Beskrivelse Omtaler (0) Beskrivelse «Ingen skriver kjærlighetshistorier som Montefiore.

RELATERTE BØKER