Fortellerboken

Fortellerboken - Mimesis Heidi Dahlsveen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mimesis Heidi Dahlsveen
DIMENSJON
5,62 MB
FILNAVN
Fortellerboken.pdf
ISBN
9654058954285

BESKRIVELSE

Dette er boken om å fortelle historier muntlig. I alle samfunn og kulturer har det alltid blitt fortalt. Fortellingen er en formel for å forstå og kommunisere det som skjer i hverdagen, i samfunnet og i livet. Boken tar for seg fasene man går igjennom - fra valg av fortelling til formidling og forestilling. Her får du vite hvordan et kulturelt og personlig minne kan bli en verdifull ressurs også for andre. Boken inneholder faglig teori, tradisjonelle fortellinger og øvelser og opplegg som kan være til hjelp i arbeidet med muntlige fortellinger.Boken er beregnet på studenter i muntlig fortelling og fortellerkunst ved høgskoler og universiteter. Den er også egnet for drama-, teater- og bibliotekarstudenter, samt alle som arbeider med formidling for barn, ungdom og voksne.

Fortellingen er en formel til å forstå og kommunisere det som skjer i hverdagen, i samfunnet og i livet. Bli den første til å omtale "Fortellerboken - deg selv og andre fortalt" Avbryt svar. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Trine Mangersnes Lisa og Kaktusaurus Rex feirer bursdag midt på natten. Pris 174,-Spar 25,-5% bonuskroner.

RELATERTE BØKER