Frøken Island

Frøken Island - Audur Ava Ólafsdóttir | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audur Ava Ólafsdóttir
DIMENSJON
10,60 MB
FILNAVN
Frøken Island.pdf
ISBN
7388284770767

BESKRIVELSE

Året er 1963. Island har 177 000 innbyggere og én nobelprisvinner. Bokens heltinne, Hekla, er en ung poet som kommer fra utkantstrøket Dalir. Etter å ha pakket de få eiendelene sine og en skrivemaskin, setter hun kursen mot Reykjavik. Der skal hun bli forfatter. Hun flytter inn i en leilighet sammen med den homofile barndomskameraten Jón John. Vennskapet styrkes av en felles opplevelse av utenforskap. Hekla skaffer seg en dagjobb slik at hun kan skrive om natten, i all hemmelighet. Slik må det bli i et samfunn hvor menn fødes som poeter og kvinner får tilbud om å være frøken Island. Allerede i konfirmasjonsalderen tar menn på seg den uunngåelige rollen som genier. Det spiller ingen rolle om de skriver eller ikke. Kvinner blir kjønnsmodne og får barn, derfor kan de ikke skrive.

Kjøp boken Frøken Island av Audur Ava Ólafsdóttir (ISBN 9788253041094) hos Adlibris.com. Fri frakt.

"Ólafsdóttir fick Nordiska rådets litteraturpris för Ärr 2018. Frøken Detektiv for akademikere KRIMROMAN: Agnes Ravatn er ute med sin andre roman etter «Fugletribunalet» (2013). Den nye, «Dei sju dørene», er en krim for folk som ikke leser krim. Frøken Island.

RELATERTE BØKER