Kortslutningsberegninger

Kortslutningsberegninger - Terje Hanssen, Gunnar Visnes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Hanssen, Gunnar Visnes
DIMENSJON
9,10 MB
FILNAVN
Kortslutningsberegninger.pdf
ISBN
1844669283187

BESKRIVELSE

Dimensjonering av ledere og vern. Boka legger vekt på å forklare dimensjonering av ledere og vern i IT-, TT- og TN-systemer, en helhetlig vurdering av overbelastning, kortslutningsbeskyttelse, beskyttelse mot forventet berøringsspenning og spenningsfallet som danner grunnlaget for dimensjoneringen. Bokas målgruppe er ingeniører i installasjonsvirksomhet, konsulenter, tavlebyggere, lokale el-tilsyn, planleggere ved e-verk og elektromontører. Studenter ved ingeniørhøyskoler, tekniske fagskoler og videregående skoler vil også ha nytte av boka.

Er litt usikker på hvordan man regner ut Ik3pmaks/Ik2pmaks på enfas-kursene da det virker som utregningene i lærebøker o.l. kun går utifra at man beregner 230V nett.

Har den på jobben, kan scanne de i morgen! 0 Anbefal Siter. Annonsørinnhold Les også: Alle bør betale for seg! Også når det gjelder lading av elbil i borettslag og sameier.

RELATERTE BØKER