Kunnskapsforlagets engelsk grammatikk

Kunnskapsforlagets engelsk grammatikk En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,10 MB
FILNAVN
Kunnskapsforlagets engelsk grammatikk.pdf
ISBN
5569977271497

BESKRIVELSE

Grammatikk er nøkkelen til språkmestring! Dette heftet gir en kortfattet og presis oversikt over grammatikalske regler i engelsk. Det er et nyttig hjelpemiddel for alle som skal lære seg engelsk i skolen, i høyere utdanning, i voksenopplæring eller språkkurs. I tillegg er det en praktisk håndbok i grammatikk for språklærere. Heftet kan brukes uavhengig av læreverk og er et ideelt supplement til ordboken. Det passer også utmerket som repetisjonshefte. Hendig innbinding og klaff gjør boken godt egnet som arbeidsverktøy. Engelsk grammatikk inngår i en serie av grammatikkhefter for studieformål. Hittil dekker serien fremmedspråkene engelsk, fransk, italiensk, tysk og spansk.

Det er et nyttig hjelpemiddel for alle som skal lære seg engelsk i skolen, i høyere utdanning, i voksenopplæring eller språkkurs. Språk Engelsk 428.2 KUN; Klassifikasjon: 428.2; Emne: Engelsk språk ; Grammatikk ; normativ lingvistikk; År: 2017; Noter: Nøkkelen til språkmestring er grammatikk. Denne boken kan brukes uavhengig av læreverk, og som et supplement til ordbøker.

Denne boken kan brukes uavhengig av læreverk, og som et supplement til ordbøker. Den egner seg godt for alle som skal lære seg engelsk i skolen, høyere utdanning eller ... Kunnskapsforlagets engelsk grammatikk spiral, 2017, Norsk (bokmål), ISBN 9788257322458.

RELATERTE BØKER