Død i familien

Død i familien - Charlaine Harris | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Charlaine Harris
DIMENSJON
12,37 MB
FILNAVN
Død i familien.pdf
ISBN
4325634385050

BESKRIVELSE

Internasjonale bestselgere. Trueblood - 15 millioner solgte verden over!TV-serien True Blood er basert på New York Times bestselgerforfatter Charlaine Harris` populære bokserie The Southern Vampire Mysteries.Alvekrigen varte ikke lenge, men den var svært dødelig. Sookie har mistet et kjært familiemedlem, og torturen hun ble utsatt for, tok nesten knekken på henne. Det eneste lyspunktet i livet hennes, bortsett fra å være i live, er kjærligheten hun tror hun føler for Eric Northman. Men han har selv mye å stri med, i og med at han blir holdt under oppsikt av den nye vampyrkongen, sin romerske skaper og skaperens unge og traumatiserte avkom.Og det Sookie ikke vet, er at selv om dørene til alveverdenen er blitt lukket, så er noen fremdeles igjen blant menneskene - og en av dem er sint på Sookie. Veldig, veldig sint.

Det blir mer å gjøre mot helgen... Jeg vet ærlig talt ikke om... Etter å ha vært død i en måned, ble studenten Mason Pendrous (19) funnet i sin studentbolig på New Zealand.

I 1864 flyttet familien til Christiania fordi faren fikk stillingen som korpslege ved Akershus slott og festning.. Onkelen P.A.

RELATERTE BØKER