De fordømtes dronning

De fordømtes dronning - Anne Rice | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Rice
DIMENSJON
7,83 MB
FILNAVN
De fordømtes dronning.pdf
ISBN
9371661244446

BESKRIVELSE

Bok nr. 3 i Ann Rice bestselgende vampyrkrønike. Rockestjernen og vampyren Lestat forbereder en stor live-konsert i San Francisco, uvitende om at hundrevis av vampyrer vil være blant fansen denne kvelden, forpliktet til å ødelegge ham før han risikerer å avsløre dem. Over hele verden hjemsøkes en gruppe menn og kvinner, både vampyrer og dødelige, av lidenskapelige drømmer om vakre, rødhårete kvinnner som går under i voldsomme pinsler. De trekkes mot hverandre i en pilgrimsferd som fører til en skremmende skjebne. Lestat's reise for å søke etter opprinnelsen til vamyr-rasen vekker Akasha, De fordømtes dronning og alle vamyrers mor, fra hennes 6000 år lange søvn. Hun er våken og rasende. Disse hendelsene flettes sammen i det 19. århundre der skjebnen til de levende og de levende døde vil bli omskrevet.

Format Innbundet Emne Romaner og fortellinger Utgitt 1997 Tilstand Pen, med omslag Brukt eller ny Brukt Forlag Cappelen Pris 100,-Tredje bok i vampyrkrønikene. Vi oppdaterer disse sidene minst en gang i måneden.

Info ; Rolleliste; Den legendariske vampyr Lestat, som har hvilet i sin krypt i mere end 200 år, beslutter sig en dag for igen at træde ud i lyset blandt de dødelige i form af - en hyldet rockstjerne! Lidt efter lidt når hans forføriske ... De fordømtes dronning. Lån på biblioteket.

RELATERTE BØKER