Demensbrems; god hukommelse hele livet

Demensbrems; god hukommelse hele livet - Andreas Engvig | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andreas Engvig
DIMENSJON
6,57 MB
FILNAVN
Demensbrems; god hukommelse hele livet.pdf
ISBN
7588249979389

BESKRIVELSE

Hvorfor husker noen godt hele livet, mens andres hukommelse svikter?Det finnes ingen snarvei eller magisk pille for god hukommelse, men sunne levevaner, helse og livsstil kan utgjøre en betydelig forskjell. I boken Demensbrems får du vite hva hukommelse er, hvorfor den fungerer som den gjør, og hva demensforskerne er enige om når det gjelder å holde den ved like - hele livet. Prosessene som fører til sviktende hukommelse og demens sent i livet oppstår tiår før symptomene kommer: Derfor er det lurt å starte tidlig med forebyggende tiltak. Ved å lese denne boken, forstår du hvordan du kan ta vare på helsen til hjernen din, og hvorfor du bør begynne nå.Den kjente hukommelsesforskeren og legen Andreas Engvig gir deg konkrete råd som kan styrke hukommelsen og holde hjernen frisk lenger. Forfatteren viser også hvorfor samfunnet vi lever i spiller en avgjørende rolle for hukommelsen i befolkningen, og retter søkelyset på hva myndighetene bør gjøre. Dette er en forskningsbasert, praktisk håndbok som hjelper leseren å gjøre livsstils- og helsevalg som holder hjernen frisk lenger.Forfatteren deler bokinntektene sine med Nasjonalforeningen for folkehelsen.«Alt du trenger å vite om vår fantastiske hukommelse. Engvig er en strålende formidler.»Kaja Nordengen, lege, hjerneforsker og forfatter«Solid vitenskap, levert på en lettfattelig og presis måte, om et tema som angår oss alle.»Kaveh Rashidi, lege og forfatter«Engvig formidler strålende om hjernen og hukommelsen vår. Anbefales varmt.»Rebekka Egeland, psykolog og forfatter«En øyeåpner om hjernen og hukommelse, basert på solid forskning. Boka er glitrende skrevet, og vil gi deg mange aha-opplevelser, uansett alder.»Ylva Østby, nevropsykolog og forfatter«Dette er en bok som bør leses av alle som ønsker en dypere forståelse for hvordan livsstil og hjernehelse henger sammen.»Miia Kivipelto, professor, Karolinska Instituttet, verdensledende forsker på demensforebygging

Prosessene ... Demensbrems : god hukommelse hele livet (Andreas Engvig ; illustrert av Linnea Vestre) Engvig, Andreas. Skip to the end of the images gallery.

Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din ARK-butikk. I boken Demensbrems får du vite hva hukommelse er, hvorfor den fungerer som den gjør, og hva demensforskerne er enige om når det gjelder å holde den ved like - hele livet. Prosessene som fører til sviktende hukommelse og demens sent i livet oppstår tiår før symptomene kommer: Derfor er det lurt å starte tidlig med forebyggende tiltak. Demensbrems - God hukommelse hele livet oppsummerer all forskning om hva som kan påvirke utviklingen av demens og hvordan vi beholder god hukommelse hele livet.

RELATERTE BØKER