En vingurus guide til Bordeaux og Burgund

En vingurus guide til Bordeaux og Burgund - Per Mæleng | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Mæleng
DIMENSJON
12,67 MB
FILNAVN
En vingurus guide til Bordeaux og Burgund.pdf
ISBN
8499634045726

BESKRIVELSE

Den ultimate guiden til de klassiske franske vinene. Vinområdene i Bordeaux og Burgund har levert kvalitetsviner i generasjoner - hva er det som gjør disse vinene til verdens beste? Hvilke viner er gode kjøp i dag? Per Mæleng guider deg gjennom klassifikasjoner og appellasjoner i Bordeaux og Burgund, og forklarer deg hvorfor årganger vurderes som de gjør og av hvem - og hva du som forbruker kan forvente av ulike årganger med hensyn til stil, kvalitet, pris og utvikling ved lagring. Underveis blir du tatt med på en fantastisk reise i vin; om hvordan du lukter og smaker ved hjelp av dine barndomsminner, om vinbondens forhold til sin jord, om hva produksjonsforhold, jordsmonn, dreneringsgrøfter, forkastningsgeologi og stedegenhet har å si for vinens kvalitet. Boka inneholder også vurderinger av årgangene i Bordeaux og Burgund fra 1975 og frem til i dag. «En vingurus guide til Bordeaux og Burgund» er en lidenskapelig og engasjert vinbok fra en av landets fremste vinkjennere.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788248918769 Les En vingurus guide til Bordeaux og Burgund boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside. Denne boken er skrevet av forfatter Per Mæleng.

Send et tips om denne artikkelen! Skriv ut denne siden. Del på Facebook.

RELATERTE BØKER