Lek med tradisjoner

Lek med tradisjoner - Kristin Wiola Ødegård | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Wiola Ødegård
DIMENSJON
9,97 MB
FILNAVN
Lek med tradisjoner.pdf
ISBN
3873348179049

BESKRIVELSE

Leken strikk til hele familien fra Kristin Wiola Ødegård! Koftestrikk er populært som aldri før, og i denne boken presenterer strikkedesigner Kristin Wiola Ødegård sine vakreste egendesignede kofter og gensere til dame, herre og barn. I tillegg får du oppskrifter på tilbehør som luer, votter, pulsvanter, halser, sokker og heklede smykker, alle inspirert av norske tradisjonsmønstre.Wiola står blant annet bak de populære modellene «Retrojakka» og «Wiolakofta» som har vært med på å skape koftefeber, og den utradisjonelle bruken av farger er blitt designerens varemerke. Hun er heller ikke redd for å bruke garn av ulik kvalitet i samme arbeid. Her er det inspirasjon til både tålmodige og utålmodige strikkere og plagg for alle pinnestørrelser!Fotograf Sofie Ødegård gir boken et særpreg med sine vakre bilder og sin evne til å fange detaljer..

Koftestrikk er populært som aldri før, og i denne boken presenterer strikkedesigner Kristin Wiola Ødegård sine vakreste egendesignede kofter og gensere til dame, herre og barn. I tillegg får du oppskrifter på tilbehør som luer, votter, pulsvanter, ... Min første bok «Strikk med raske pinner» ble utgitt på Gyldendal Norsk Forlag i 2014, siden har det blitt til sammen 5 bøker.

Jakke med rundt mønster. from To raske pinner.

RELATERTE BØKER