LØFT på sitt beste

LØFT på sitt beste - Gro Johnsrud Langslet | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Johnsrud Langslet
DIMENSJON
5,47 MB
FILNAVN
LØFT på sitt beste.pdf
ISBN
6241006323509

BESKRIVELSE

Denne boka framhever det beste og det verste ved LØFT. Forskjellene mellom god og dårlig praksis.Etter to tiår som fremadstormende preges LØFT (LØsningsFokusert Tilnærming) i dag av en viss tretthet. Tilnærmingen er blitt utvannet. I politikk og samfunnsdebatt har det gått inflasjon i ordet: kunnskapsløft, jernbaneløft, kulturløft, barnehageløft, kollektivløft, osv. Samme ord, men med små bokstaver, og med et helt annet innhold enn det som særpreger løsningsfokusert tilnærming.For å belyse kontrastene tar Gro Johnsrud Langslet deg med på en erkjennelsesreise. Gjennom teori, praksiseksempler og invitasjon til egenrefleksjon vil du lære når LØFT ikke virker, og samtidig få seLØFT på sitt beste.En faglig bærebjelke er historien til langrennsløperen Martin Johnsrud Sundby og hans kamp tilbake i verdenstoppen etter hjerteproblemene som rammet ham høsten 2011.

Hvis du trenger en studentbolig så fort som mulig, annonserer vi alltid ledige hybler og leiligheter på hybel.no. Send søknad Utgangsposisjon: Sitt på knærne med hælene på utsiden av lårene.

Tærne peker litt mot hverandre. Inngang: På utpust, sitt mellom hælene.

RELATERTE BØKER