Livets fem store; en historie om å lede seg selv og andre

Livets fem store; en historie om å lede seg selv og andre - John P. Strelecky | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John P. Strelecky
DIMENSJON
3,22 MB
FILNAVN
Livets fem store; en historie om å lede seg selv og andre.pdf
ISBN
3955835016860

BESKRIVELSE

Denne boken vil inspirere deg. Den vil forandre livet ditt på måter du ikke kan ane nå, men du vil forstå det fullt ut når du har lest ferdig. Den vil også for alltid gi deg et mer raffinert syn på din rolle som leder. Det inkluderer hva slags leder du er hjemme, på jobben, i lokalsamfunnet ... og særlig hvordan du leder deg selv. Når som helst kan det kreves av oss alle at vi må være ledere. Om ikke annet, så for å lede oss selv. Tross alt må noen inspirere deg til å stå opp om morgenen. Og denne noen er deg. Historien er basert på erfaringene til Thomas Derale, en mann som folk rundt ham anser som verdens dyktigste leder. I en alder av femtifem år får han vite at han er dødssyk. Men selv da - når han er døende - inspirerer han alle rundt seg til å leve. Prinsippene i denne boken, som Livets fem store og Museumsdagen, har hatt en positiv innvirkning på lesere over hele verden, hver på sitt unike vis alt ettersom hvordan de har anvendt dem på sitt liv, sin situasjon.

Men selv da - når han er døende - inspirerer han alle rundt seg til å leve. Prinsippene i denne boken, som «Livets fem store» og «Museumsdagen», har hatt en ... Kjøp «Livets fem store - en historie om å lede seg selv og andre» til en god pris på ark.no.

I september skriver han sitt testamente, og neste vår - den 19. april 1882, dør han, i sin egen seng og med familien rundt seg.

RELATERTE BØKER