Psykopattesten

Psykopattesten - Dag Øyvind Engen Nilsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Øyvind Engen Nilsen
DIMENSJON
4,66 MB
FILNAVN
Psykopattesten.pdf
ISBN
8370029740951

BESKRIVELSE

Det du må vite for å styre unna psykopatens nett. Eller komme deg ut hvis du allerede er fanget. De finnes overalt. Du kan møte psykopaten på arbeidsplassen, i vennegjengen og i din nærmeste familie. De kan være både tillitsvekkende og sjarmerende, men psykopatens eneste mål er makt. Og målet helliger alle midler. De som lar seg lure blir manipulert og utnyttet i så stor grad at de ofte bruker mange år på å bli seg selv igjen. Denne boka gir deg kunnskapen du trenger for å se faresignalene og gjennomskue spillet. "Psykopattesten" er skrevet av psykolog Dag Øyvind Engen Nilsen som underviser i psykologisk testmetodikk. Testen han har utviklet gir deg innsikt i hvordan psykopaten skiller seg fra oss andre. Du får også fortellinger fra virkeligheten og råd for å komme deg ut av psykopatens grep.

osv. Psykopattesten book. Read reviews from world's largest community for readers.

Samlivsekspert i Aftenposten Frode Thuen hadde den som en av sine fem anbefalinger: "Hvis man lurer på om en person er psykopat eller har psykopatiske trekk, beveger man seg fort inn i grumsete farvann hvor det kan være rom for mye tvil og usikkerhet. Over 2 millioner har tatt psykopat-testen laget av den britiske TV-kringkasteren Channel 4 som viser at menn scorer høyere enn kvinner. Ta psykopat-testen. Kjenner du noen med psykopatiske trekk? Har du en forelder som prøver å ødelegge for deg , eller en sykelig sjalu og kald samboer? Et av de mest omfattende diagnosesystemene for å klassifisere en psykopat, er en sjekkliste utarbeidet av den kanadiske psykologen Robert Hare.

RELATERTE BØKER