Russland er sitt eget sted

Russland er sitt eget sted - Peter Normann Waage | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Normann Waage
DIMENSJON
5,83 MB
FILNAVN
Russland er sitt eget sted.pdf
ISBN
7448279755389

BESKRIVELSE

Hva er det med Russland? Hvordan kan Russland ha fostret så store forfattere, samtidig som det har en så kaotisk og totalitær politisk historie? Pressen skriver blant annet: "Dette er en bok alle må lese som har interesse for eller arbeider med Russland. Den gir et innblikk i russisk historie, kultur og psyke som gjør at man bedre forstår hvorfor Russland er sitt eget sted." Erik Welle-Watne, Innovasjon Norge "Les Waage, forstå Russland." Tom Hetland, Stavanger Aftenblad "Skal si han har gjort en grundig jobb." Kjell Dragnes, Aftenposten "Waage maner til respekt for annerledesheten og beklager ikke at russerne neppe kommer til å bli akkurat som oss." Stein Inge Jørgensen, VG "For det mest imponerande med boka er at Waage har gjort det meisterstykket det er å skriva fram ei historisk utvikling i eit land utan å måtte ty til nye forklaringsmodeller for å forstå kva som skjer. Han maktar å gripa det som er hendt i Russland etter 1990 på grunnlag av dei same ideelle og kulturelle føresetnadene som forklarte utviklinga fram til 1990." Pål H. Bakka, Dag og Tid

Russland er sitt eget sted trekker noen veksler på den forrige, men er en ny bok. Emnet er likevel det samme: Russlands utvikling og historie gjennom tusen år. Russland er sitt eget sted tillhör en särskild genre av böcker som försöker förklara Ryssland.

"Russland er sitt eget sted" trekker noen veksler på den forrige, men er en ny bok. Russland er sitt eget sted (Heftet) av forfatter Peter Normann Waage. Pris kr 157 (spar kr 22).

RELATERTE BØKER