Skjermhjernen; hvordan en hjerne i utakt med tiden kan gjøre oss stresset, deprimert og gi oss angst

Skjermhjernen; hvordan en hjerne i utakt med tiden kan gjøre oss stresset, deprimert og gi oss angst - Anders Hansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anders Hansen
DIMENSJON
12,67 MB
FILNAVN
Skjermhjernen; hvordan en hjerne i utakt med tiden kan gjøre oss stresset, deprimert og gi oss angst.pdf
ISBN
9176011596456

BESKRIVELSE

Psykisk dårlig helse tar over som den største helsetrusselen i vår tid. Et høyt tempo, konstant stress og en digital livsstil begynner å påvirke utviklingen av hjernen vår og mental dårlig helse tar over som den viktigste helsetrusselen i vår tid. Uansett hvor mye du liker å se på bilder på instagram, nyhetene på mobilen eller filmer og TV-serier, er ikke hjernen din tilpasset dette tempoet samfunnet i dag har. Men det betyr ikke at vi er maktesløse - med litt mer kunnskap om hvordan hjernen fungerer, innser vi snart at det egentlig handler om enkle og grunnleggende ting. Den menneskelige hjernen er skapt i en helt annen tid, og kanskje vi burde vise det litt mer hensyn. Anders Hansens Skjermhjernen hjelper deg til å få et helt nytt bilde av hva som skjer i hodet ditt og hvordan du kan ta mere hensyn til ditt eget hode .«Aldri i menneskehetens historie har vi endret oss så raskt som de siste tiårene. Men det er ikke bare våre digitale vaner vi har endret. Vi opplever også en annen type stress enn vi gjorde tidligere. Vi sover mindre og er mer stillesittende. Alt dette betyr at hjernen er i en ukjent verden. Denne boken handler om konsekvensene den har for oss.»

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788202661212 Pris: 332,-. innbundet, 2020.

Et høyt tempo, konstant stress og en digital livsstil begynner å påvirke utviklingen av hjernen vår og mental dårlig helse tar over som den viktigste ... Anders Hansen. Skjermhjernen Hvordan en hjerne i utakt med tiden kan gjøre oss stresset, deprimert og gi oss angst.

RELATERTE BØKER