Toner av kjærlighet og krig

Toner av kjærlighet og krig - Santa Montefiore | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Santa Montefiore
DIMENSJON
10,33 MB
FILNAVN
Toner av kjærlighet og krig.pdf
ISBN
1085716762212

BESKRIVELSE

Tre kvinner, tre skjebner: Følg familien Deverill gjennom generasjoner, kjærlighet, begjær og krig Året er 1910. Tre svært ulike jenter deler en idyllisk oppvekst på slottet Deverill. Men livene deres og godset de elsker står i fare når de irske uavhengighetskampene bryter ut. Krigen og kjærligheten tvinger kvinnene fra hverandre og fører dem til forskjellige kanter av verden. Men likevel er det én ting som alltid vil forene dem: den dype lengselen etter Deverillslottet og alle dets hemmeligheter...Dette er den første boken i Santa Montefiores bestselgende og gripende nye trilogi: Slottskrønikene.

Følg familien Deverill gjennom generasjoner, kjærlighet, krig og begjær. Toner av kjærlighet og krig er første bok i Santa Montefiores trilogi fra den irske ... Toner av kjærlighet og krig : roman .

Året er 1910. Tre svært ulike jenter deler en idyllisk oppvekst på slottet Deverill. Toner av kjærlighet og krig er den første boken i Santa Montefiores bestselgende og gripende nye trilogi: SLOTTSKRØNIKENE.

RELATERTE BØKER